Reviews


5 stars after 34 reviews
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het vlees valt van het bot, erg lekker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten!!!! 11/15/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten, keurig verpakt. Waar voor je geld! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten, smaakvolle vlezige ribben met goede side dishes. Keurig verpakt en snel geleverd, top! 11/8/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk eten, top levering! 10/30/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jaaaa, alles klopt hier! Super vers, goed op smaak, aandacht voor het milieu en ongelovelijk lekker! Wij zijn super enthousiast en willen nog veel meer proeven hier! 10/16/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service van de bara kip!. Super dat de kip apart in bakje met kerrie saus zit. Dan kan je zelf bepalen hoeveel en op welk deel van de bara je kip doet die lekker warm blijft. Lekker en meer dan voldoende! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd. Bara kipkerrie heerlijk. Kip goed warm, doordat het apart wordt ingepakt. 10/7/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Bara kerrie was heerlijk goed van smaak en ook goed warm, de hamburger was ook heerlijk op naar een volgende keer.👍 10/1/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/25/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, warm en snel in huis. Helemaal top! 9/25/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super malse buikspek en een heerlijke angus cheeseburger besteld met verse knapperige groenten. Alles vers bereid een ook de twister friet is knapperig. Ga zo door mannen. 9/24/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bara kip was weer heerlijk qua smaak, de salade zou ook apart in bakje gegeven mogen worden, dan blijft de bara wat droger en iets warmer, maar kwaliteit was prima en hoeveelheid was meer dan genoeg. Leuke nieuwe bezorgsite in Haarlem! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/19/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was nog goed warm (bezorgt in Velserbroek) spare ribs waren echt echt heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke saté gegeten. Erg goed verzorgd! En snel bezorgd! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/12/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spellen is niet hun sterkste kant, maar lekker eten wel! 9/9/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/31/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekker, genoten! 8/26/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlees kwam van het bot af. Ook de Gado en Surinaamse pindasaus was top. Zeker een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/22/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten werd op het aangeven tijdstip bezorgd en was heerlijk 8/21/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkerste ribs ever ! Valt zo van het botje en het vlees zelf is ook nog eens zeer smaakvol. Bijgerechten duidelijk allemaal traditioneel bereid 8/21/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is echt thuis uit eten. Goede kwaliteit, bijzondere smaakcombinaties. Alles echt heel vers. Snel bezorgd, zelfs in het weekend. Zeker voor herhaling vatbaar! 8/21/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten besteld, stipt op tijd geleverd, goed en degelijk verpakt, mooi op temperatuur. eten was heerlijk: Bij de spare ribs vielen de botjes er zo tussenuit, helemaal goed. Battered chicken viel ook erg goed in de smaak, door en door gaar, sappig vlees. Cheese burger goed belegd en op een top broodje. Meat District Haarlem is een aanrader! 8/13/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk malse spareribs, valt zo van het bot. Goede porties, goed gekruid, lekkere patat en snelle en vriendelijke bezorging. Echt een aanrader! 8/9/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker gegeten, je proeft echt aan alles dat het om hoge kwaliteit vlees gaat en de gerechten zien er goed verzorgd uit. Snel bezorgd ook, eten was goed warm. 8/6/2021
The Meat District Planetenlaan 5 023 2084003
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten en lekker snel bezorgd ✌🏼 8/6/2021
The Meat District 5 stars after 34 reviews
The Meat District